Voor bedrijven en fondsen

Bedrijven

Wij geloven in privaat publieke samenwerking én dat het bedrijfsleven meer verantwoordelijkheid kan en moet nemen waar het gaat om kansengelijkheid voor jongeren in Nederland. Het SKB is een gesprekspartner voor verzamelplaatsen van organisaties zoals sectorinstituten, brancheorganisaties en regionetwerken

Samenwerking SKB en bedrijfsleven

Het SKB komt graag in contact met het bedrijfsleven. Wij geven workshops over kansen(on)gelijkheid, kunnen bedrijven helpen met de invulling van het ESG-beleid én denken graag mee hoe concreet in te stappen bij onze samenwerkingspartners. Kom in contact.

Voor fondsen

Het werk van het SKB wordt grotendeels gefinancierd vanuit fondsen. Deze fondsen investeren graag in de samenwerking van de maatschappelijke sector én systeemverandering. Deze fondsen geloven dat we alleen door écht samen te werken kansengelijkheid voor ieder kind in Nederland kunnen realiseren.

Steun het SKB

Wij komen graag met fondsen en financiers in contact om een mogelijke samenwerking te onderzoeken. Dit kan gaan om een langdurige financiële steun óf specifiek gericht op een project of activiteit. Kom in contact.

Zij steunen ons al

Met dank aan hun financiële steun kunnen wij onze doelen waarmaken en ieder jaar meer jongeren bereiken.

Laten we in contact komen

Heb je interesse in een samenwerking met het SKB? Of wil je ons steunen met kennis of een financiering? Wij komen graag met je in contact!