Over ons

Maak kennis met het enthousiaste team en partners van SKB Nederland

Ons team

Maak kennis met het enthousiaste team van SKB Nederland!

Jeroen Paul Nijmeijer - Directeur

Jeroen Paul (JP) is per januari 2024 werkzaam als algemeen directeur voor het Samenwerkingsverband. Daarvoor was Jeroen Paul jarenlang werkzaam als organisatieadviseur. Hij is gewend om transities te begeleiden, systemisch te werken, partijen te verbinden en bestaande hardnekkige patronen te doorbreken.

 

Hij zet zich al jaren met veel energie maatschappelijk in; zowel als vrijwilliger, als toezichthouder en bestuurder. Ook is hij veilingmeester voor goede doelen. Jeroen Paul is ervan overtuigd dat alleen door écht samen te werken met alle partijen én zaken anders te durven doen een systeem veranderd kan worden. En dat is nodig om uiteindelijk kansengelijkheid voor kinderen en jongeren te bereiken.

Anne van Hogendorp - Community manager

Anne is sinds oktober 2022 werkzaam voor het Samenwerkingsverband, maar is al langere tijd betrokken bij de activiteiten van het SKB vanuit haar werkzaamheden voor JINC. Met haar projectmatige aanpak en marketing- en communicatie achtergrond focust zij zich voornamelijk op zowel de interne als de externe communicatie inclusief kennisdeling. Daarnaast ondersteunt ze ook bij het contact met de scholen. Anne heeft met eigen ogen gezien wat aanvullend burgerschapsonderwijs kan betekenen voor kinderen en gelooft sterk dat samenwerken met elkaar kan leiden tot nóg meer impact.

Iris de Wolff - Marketing en communicatie

Iris is sinds januari 2024 werkzaam voor het SKB. Al eerder werkte ze als communicatiemedewerker bij JINC, een van de oprichtingspartners. Met haar creativiteit en hands-on mentaliteit zet ze zich in voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het SKB. Ze ondersteunt bij campagnes, vormgeving en events. Ze heeft een maatschappelijk hart en vindt dat iedereen een gelijke kans verdient. Die boodschap én de projecten van het SKB krijgen een podium.

Bestuur

Het bestuur is onbezoldigd en bestaat uit de volgende bestuursleden:

Jony Ferket
Voorzitter (Stichting Move)

LinkedIn

Brecht van Schendel
Secretaris (Petje Af) 

LinkedIn

Jonas de Groot
Penningmeester (Jong Ondernemen)

LinkedIn

Daniël Roos
Bestuurslid (JINC)

LinkedIn

Josje van der Meer
Bestuurslid (Stichting Nederlands Debat Instituut) 

LinkedIn

Wil je bij ons komen werken?

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen met een maatschappelijk hart en een sterke visie.